De Gele Roos
Willem Pieters
Westerkade 29c
3016 CM Rotterdam
☏ 06-46041614
Mail

* Ontdek en ervaar een meerwaarde van je lichaam; je aura en chakra’s!

* Ontwikkel bewust activiteit met die ander in Energieland!

* Leer verwoorden wat die ander NU bezighoudt!

De Cursussen  

In de cursussen van ‘tGroeipunt leer je bewust omgaan met ‘energie’. Met een geleide meditatie leer je je te gronden en hoe je aarde en kosmische energie door je lichaam kan laten stromen, waardoor je de gevoelens die je hebt telkens kan vernieuwen en inzicht verkrijgt over het hoe en waarom van die gevoelens.

Healing:

Door het geven en ontvangen van healings in een cursus word je bewust van de kleuren in en om een lichaam. Door het heelmaken van andermans aura en chakras creëer je inzicht in je eigen situatie; door die ander te helen, heel je jezelf!

Reading: 

Een manier van communiceren waarmee intuïtieve informatie wordt omgezet in bewuste en daardoor praktisch bruikbare informatie.

Basiscursus: ontdek je Ruimte en doe d’r wat mee!

Met een geleide meditatie leer je je te gronden en hoe je aarde en kosmische energie door je lichaam kan laten stromen, waardoor je de gevoelens die je hebt telkens kan vernieuwen en inzicht verkrijgt over het hoe en waarom van die gevoelens.

HavingnessWat wil je van je Zelf, wat leer je en waarom eigenlijk?

In deze cursus leren we onze hartewensen schoon te maken, bewust neer te zetten op Aarde en waar te maken! Basiscursus vereist!

Elfen, feeen en kabouters enzo…: Wie, wat, waar? Ontdek de mogelijkheden van je lichaam, maak kontakt en communiceer bewust!

In deze cursus maken we kontakt en leren we communiceren met de ons omringende natuurwezens die niet allemaal een zelfde dichtheid als ons lichaam hebben.  Basiscursus vereist!

NB: met mooi weer stromen we buiten in ‘de Tuin’!

Turbocursus aura-en chakra reading en healing:

Een heel intensieve cursus aura en chakra lezen en helen, bestaande uit twaalf lessen of stappen, met een dertiende stap om het geleerde in praktijk te brengen; demonstratie van het geleerde en evaluatie van de cursus.

In de Turbocursus leer je in ‘turbotempo’ hoe je intuitieve informatie om kan zetten in bewuste en daardoor praktisch bruikbare informatie.

Je leert daartoe een manier van communiceren die simpelweg behoort tot de mogelijkheden van het menselijk lichaam maar die vaak verscholen ligt onder een laag van ‘plaatjes’, ideetjes en dogma’s over de mogelijkheden van het lichaam.

Om deze techniek praktisch te maken zal men deze ideeen over de Werkelijkheid moeten aangaan opdat  ze opgeruimd kunnen worden!  Dit wordt heel serieus met veel humor, liefde en respect in twaalf grote stappen gedaan; de dertiende stap is een nieuw begin voor het lichaam want dan wordt het geleerde in praktijk gebracht!

waar: Deze Turbocursus wordt op verzoek gegeven met minimaal 4 cursisten, bij U aan huis of op de zaak!

De cursussen worden gegeven op  Westerkade 29c  3016 CM Rotterdam, de Turbocursus ook bij U thuis of op de zaak!

De kosten:

 Basiscursus: € 25.- per les.

Havingness: € 25.- per les.

Elfen, feeen en kabouters enzo…: €25.- per les.

Turbocursus: € 25.- incl. voor particulieren en €50 excl. voor professionelen, per lesavond.

Inschrijving: je schrijft je in per cursusonderdeel, één gemiste les hoeft niet betaald te worden.

Reading door Willem: € 60.- per uur, voor cursisten 10% korting.

Reading door cursisten olv Willem: € 25.-

…neem een duik!