Ik heb al een paar keer op het punt gestaan om je een bericht te sturen, maar was nog zoekende naar betere woorden dan alleen maar “wauw”.
 
Je zult het natuurlijk vaker hebben gehoord, maar het is erg indrukwekkend wat je doet. Ik voel me erg geholpen door jouw reading. Je hebt die onderwerpen eruit gehaald die mij bezig hielden maar waar ik moeite mee had deze goed te verwoorden. Het waren losse fragmenten die nu met elkaar verbonden zijn en één verhaal zijn geworden. Ik voel veel rust bij hetgeen uit de reading is gekomen.
Mijn neiging is om je veel meer vragen te stellen, maar voor het moment onderdruk ik deze en laat ik er eerst wat tijd overheen gaan.
Dit bericht is geplaatst in Illustratie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *